yine tatill :))

sanırım bu yıl leyleği havada gördümm , yada hep başımın üzaerinde uçuşan bi leylekle gesio gibiyimm ..

kocamı askere uğurladım tekrar yemin töreninden sonra , yemin töreninde gerçekten etkileniosunuz , vatan millet bayrak sevgisiyle yeniden dolup taşıyorsunuz ..
kocamı havaalanına bıraktıktan sonra , bu sefer de annem babam ve kardeşimle dikiliye gittik , küçüklüğümüzde de her yaz dikiliye giderdik , uzun zaman olmuş , küçüklük  fotoğraflarımızın olduğu yerleri yeniden gezdik .. bide tatil 9 gün ki oohh ...  hatta araya da bi ayvalık gezisi sıkıştırdık günübirlik , dondurmalı lor tatlısı yiyemedim amam bu seferde LOR BAKLAVASINI keşfettim ,yine GÜLER TATLIHANESİNDE !!  evet baklavası daha bi hoşuma gitti :))

turumuz sasalı izmir doğal yaşam parkıyla başladı , botanik parka bayıldık ve en çok lemurları sevdim , en yakından onları görebilgdik  die belki de :)) tavsiye olunur , doğal yaşam parkı gerçekten çok güzel olmuş , hayvanlar da hem kafeslerde sıkışıp kalmamışlar rahat rahat gezniyorlar alanlarında ... yalnız bizim gibi öğle vakti değil de , daha normal saatlerde mesela akşamüzeri gidiniz .....  :)




herkesin şemsiyesi kendine göre tabiii :p

devamı gelecekk ...

Hiç yorum yok:

barselona son dönüş yolu :)

dönüş uçağımız erken değildi ,o yüzden bu günü de değerlendirebildik , odamızı boşalttık ve eşyalarımızı trene binene kadar otelde emanete b...