barselona son dönüş yolu :)

dönüş uçağımız erken değildi ,o yüzden bu günü de değerlendirebildik , odamızı boşalttık ve eşyalarımızı trene binene kadar otelde emanete bıraktık  , kahvaltı için otelimizin arka tarafındaki bir cafe de ekmek arası omlet yeyip ve çay içtik , sonrasında kruvasan ve kahve ... Hava yine çok güzeldi bunaltmadı ve neredeyse sürekli güneşliydi şanslıydık , çoğu zamanı tişörtle geçirdik ... bu günü otele çok yakın parlamento binasının da içinde bulunduğu ciutadella parkına ve hemen yakınındaki  arc de triomf a ayırdık , tren istasyonundan çok uzaklaşmadan park içinde yürüyüşle gezimizi tamamladık .... meşhurr tapaslarını da son gün tattık ..




















barselona'dan güzel hatıralarla döndük , çocukla gezmek tabi ki çok zor ama çok da büyütülecek bir şey değil , bazı şeylerden mahrum kalarak gezdik belki ama onsuz da içimize sinmezdi , her anne babanın yaşadığı çelişkiler işte :) çocuklu gezi valizini de ayrıca anlatacağım ... barselonanın sakin dönemini gezdik sanırım , karmaşadan uzaktı , insanlar da sakin ve sessiz , kendi halindeydi , korna sesi yoktu , bisiklet yolunda trafikten uzak bisiklet sürebilen insanlar vardı , caddelerin aralarından soluklanmak için  ferah meydanlar vardı , yerde bir tane bile izmarit yoktu , yaprak bile yoktu , tertemizdi , düzenliydi ,bol bol yürüdük , bir çok yere de gitmedik , esnek bizi sıkmayan bir gezi planı olsun istedik ,  barselona futbol takımının bir maçını izlemeyi isterdik mesela , denk gelmedik , turistik diğer yerleri eleyerek kendimize göre bir plan yaptık , bağımsızlık gösterilerinin yaşandığı dönemdi aynı zamanda , son gün fazlaca helikopter sesi vardı sadece sıkıntı yaratan bir durum olmadı. ...  son :)

Hiç yorum yok:

barselona son dönüş yolu :)

dönüş uçağımız erken değildi ,o yüzden bu günü de değerlendirebildik , odamızı boşalttık ve eşyalarımızı trene binene kadar otelde emanete b...